Heeft u specifieke wensen? Wij denken graag mee over activiteiten en andere zaken om uw bijeenkomst tot een succes te maken

Heeft u specifieke wensen? Wij denken graag mee over activiteiten en andere zaken om uw bijeenkomst tot een succes te maken

Arrangementen

Vergaderen op De Rozenhof biedt vele mogelijkheden. Op deze pagina vindt u een indicatie van de verschillende arrangementen.

Heeft u specifieke wensen? Wij denken graag mee over activiteiten en andere zaken om uw bijeenkomst tot een succes te maken! Zo kunnen wij op aanvraag ontbijt (vanaf 8 personen) of leuke teambuildingsactiviteiten organiseren. Wij houden daarnaast graag rekening met allergieën (gluten, lactose, noten etc.) en andere dieetwensen. Neem voor al uw vragen gerust contact met ons op.

Koffie, thee, water, fris, koekjes & fruit zijn standaard onderdeel van onze vergaderprijzen. Daarnaast staat er de gehele dag een gastvrouw of gastheer voor u klaar.

Lunch

Vanaf € 18,50 per persoon

Een stevige vergadersessie vraagt om een lekkere lunch! Wij verzorgen luxe belegde broodjes (kaas en vleeswaren) en diverse dranken (melk, karnemelk en sappen). Bij goed weer kan de lunch buiten worden verzorgd

Croissanterie de Snor

Luxe lunch

Vanaf € 23,00 per persoon

In aanvulling op de normale lunch wordt ook salade of soep geserveerd. Er kan ook worden gekozen voor broodjes die luxer zijn dan die van de standaard lunch. Deze broodjes zijn bijvoorbeeld belegd met zalm, carpaccio of tonijnsalade.

Croissanterie de Snor

Ochtend- of middagsnack

Vanaf € 4,50 per persoon

Indien gewenst bieden wij in de ochtend of middag een heerlijke zoete, hartige of healthy snack aan. Denk hierbij aan een luxe koek in de ochtend, een kaasbroodje ’s middags of een gezonde snack zoals snoeptomaatjes en komkommertjes met een lekkere dip. Tijdens de zomermaanden kunnen wij met mooi weer ook een fris ijsje verzorgen.

Ontbijt

Vanaf € 17,50 per persoon

De belangrijkste maaltijd van de dag mag natuurlijk niet ontbreken. Daarom kunt u de dag bij ons goed beginnen met zachte broodjes, croissants en fruit, naast de heerlijke yoghurtjes en diverse dranken (melk, karnemelk, fruitsappen, koffie en thee).  

Borrel

Vanaf € 12,50 per persoon

Een borrel in onze Droomzolder of op het buitenterrein van De Rozenhof, is een gezellige en informele manier om de dag af te sluiten. Wij bieden een assortiment van koud bittergarnituur met kaas, worstjes, nootjes en kaasstengels. Daarnaast kunnen wij warme ovenhapjes verzorgen. Bier, wijn en fris zijn inbegrepen.

Diner

Vanaf € 50,00 per persoon

Wil u de dag afsluiten met een goed verzorgd diner? Dat kan! Voor het diner bieden wij een uitgebreid driegangen-dinerbuffet (Italiaans georiënteerd) waarbij zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van biologische en seizoensgebonden producten. Bier, wijn en fris zijn inbegrepen, net als koffie, thee en karaffen water.

Fattoria Naturale
Fattoria Naturale

Dineren in de tuin

Vanaf € 50,00 per persoon

In de lente en (na)zomer leent ons terrein zich uitstekend voor buitenactiviteiten. In onze tuin staat een buitenkeuken voor het organiseren van een BBQ of diner. Wij bieden een heerlijk BBQ arrangement aan, welke uiteraard ook naar eigen wensen ingevuld kan worden:

 

Luxe BBQ

Wij verzorgen een smakelijke BBQ met onder andere hamburgers, kipspiezen, spareribs, speklapjes, gamba’s, sauzen, stokbrood met smeersels en salades. Daarnaast krijgt u een heerlijk dessert. Bier, wijn en fris zijn inbegrepen, net als koffie, thee en karaffen water.

Kookworkshop bij Kookstudio Meerema

Vanaf € 87,50 per persoon

Een dag lang vergaderd op De Rozenhof en met elkaar de dag op een ontspannen en creatieve manier afsluiten? Kom dan naar Kookstudio Meerema, op steenworp afstand van de Rozenhof, waar het leven zich afspeelt in de ambachtelijke keuken, aan lange tafels met veel liefde en passie voor genieten. Maak kennis met prachtige lokale producten, leer nieuwe gerechten maken en geniet. Pak een aperitief en neem deel aan dit culinair avontuur. Niets verbindt meer dan met elkaar koken. Meer informatie? Vraag een offerte aan!

Kookstudio Meerema

Dit zijn onze vergaderruimtes

Gelegen aan de Maas, omringd door een bijzonder natuurgebied en op een steenworp afstand van het stadscentrum. Het is niet voor niets dat de locatie van De Rozenhof bekendstaat als ‘één van de best bewaarde geheimen van Rotterdam’. Geïnspireerd door deze prachtige omgeving is duurzaamheid een belangrijk onderwerp op De Rozenhof. In en rond ons pand zijn wij altijd op zoek naar toepassingen en oplossingen die de wereld weer een beetje groener maken.