Schaapjes

Een sfeervolle vergaderlocatie in Rotterdam

In onze monumentale boerderij ervaart u de rust van het platteland, terwijl u uitkijkt over de skyline van Rotterdam. De Rozenhof is een sfeervolle vergaderlocatie voor zakelijke meetings, brainstormsessies en trainingen. Wij beschikken over zes moderne vergaderruimtes, uiteraard voorzien van alle benodigde faciliteiten. Met tal van opties voor ontbijt, lunch, diner, borrel of kookworkshop in onze gezellige buitenkeuken. Maar u kunt ook bij ons terecht voor een inspirerende teambuildingsessie. Wij geloven in maatwerk.

Benieuwd naar de mogelijkheden van vergaderen op De Rozenhof?
Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over een offerteaanvraag of als u bijvoorbeeld een rondleiding wenst.

Vergaderruimtes

Bent u op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie in Rotterdam? Op De Rozenhof ervaart u de rust van het platteland, terwijl u uitkijkt over de Maas en de skyline van Rotterdam. Door de vele verschillende mogelijkheden is De Rozenhof ideaal voor vergaderingen, brainstormsessies, trainingen, seminars, teambuilding-activiteiten en heisessies.

Op deze unieke locatie in Rotterdam is het mogelijk om in alle rust te vergaderen én geïnspireerd te raken. De Rozenhof beschikt over vier sfeervolle vergaderruimtes namelijk, De WoonkamerDe HooizolderDe Droomzolder en De Spreekzolder.

Foto van de Droomzolder
Buiten dineren
Foto van arrangement van Buiten dineren of Borrel

Arrangementen

Vergaderen op De Rozenhof biedt vele mogelijkheden. Heeft u specifieke wensen? Wij denken graag mee over activiteiten en andere zaken om uw bijeenkomst tot een succes te maken! Zo kunnen wij op aanvraag ontbijt of leuke teambuildingsactiviteiten organiseren. Wij houden daarnaast graag rekening met allergieën (gluten, lactose, noten etc.) en andere dieetwensen. Neem voor al uw vragen gerust contact met ons op.

Koffie, thee, water, fris, koekjes & fruit zijn standaard onderdeel van onze vergaderprijzen. Daarnaast staat er de gehele dag een gastvrouw of gastheer voor u klaar.

Historie

De Rozenhof is een boerderij uit de vroeg-negentiende eeuw. Een bijzonder pand, als één van de laatste overblijfselen van de voormalige woongemeenschap Kralingeroord. Dit gehucht, vermoedelijk ontstaan in de dertiende eeuw, lag ten westen van de boerderij. De bewoners bestonden vooral uit boeren en vissers. Maar door de oprukkende stad verdween de gemeenschap in de loop van de vorige eeuw. Wat rest zijn nog slechts een aantal panden aan de Nesserdijk, waarvan De Rozenhof het oudste pand is.

De Rozenhof

Parkeren én opladen
op de Rozenhof

Op het parkeerterrein, direct naast onze boerderij, staan twee laadpalen voor elektronische auto’s. Zo kunt u uw elektrische voertuig altijd opladen tijdens uw bezoek aan De Rozenhof.

30 Zonnepanelen voor nog meer groene stroom

Direct naast De Rozenhof staat de ‘schapenschuur’, waar sinds de zomer van 2018 ruim 30 zonnepanelen op het dak liggen en het hele terrein voorzien van schone energie.

Kom buiten in de stad vergaderen.