De Rozenhof is een sfeervolle vergaderlocatie voor zakelijke meetings, brainstormsessies en trainingen.

De Rozenhof is een sfeervolle vergaderlocatie voor zakelijke meetings, brainstormsessies en trainingen.

Onze vergaderruimtes

Bent u op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie in Rotterdam? Op De Rozenhof ervaart u de rust van het platteland, terwijl u uitkijkt over de Maas en de skyline van Rotterdam. Door de vele verschillende mogelijkheden is De Rozenhof ideaal voor vergaderingen, brainstormsessies, trainingen, seminars, teambuilding-activiteiten en heisessies.

Op deze unieke locatie in Rotterdam is het mogelijk om in alle rust te vergaderen én geïnspireerd te raken. De Rozenhof beschikt over 6 sfeervolle vergaderruimtes namelijk, De Woonkamer, De Spreekzolder, De Droomzolder, De Hooizolder, De Inspiratiezolder en de Tuinkas. Vraag voor de mogelijkheden om buiten samen te komen naar de Hooikap of de Buitenkeuken via contact. Bekijk hieronder onze vergaderruimtes.

Faciliteiten van De Rozenhof

Uiteraard beschikken onze  vergaderruimtes over alle benodigde faciliteiten.

– Wifi op de hele locatie.
– Beamer en projectiescherm of beeldscherm.
– Flip-over en stiften.
– Iedere ruimte beschikt over een klimaatbeheersingssysteem.
– Alle ruimtes hebben daglicht.
– Droomtafel (whiteboard-tafel met stiften op De Droomzolder.
– Koffie, thee, water, frisdranken, koekjes en fruit tijdens het vergaderen.
– Ruime tuin met buitenkeuken waar u op verzoek kunt lunchen of dineren.
– Aangrenzend natuurgebied voor een fijne wandeling.

De Woonkamer

Vanaf € 310,00

Deze vergaderruimte bevindt zich op de begane grond en is geschikt voor maximaal 6 personen. De Woonkamer is bij uitstek geschikt voor vergaderingen, brainstormsessies, presentaties of trainingen voor kleine groepen…

De Spreekzolder

Vanaf € 485,00

De Spreekzolder is de grootste vergaderruimte van De Rozenhof. Een ideale plek om met een grote groep te vergaderen of presentatie- en trainingssessies te verzorgen. Ook kunnen wij de gang naast de vergaderruimte erbij betrekken, waardoor er ruimte ontstaat voor zo’n max. 30 personen.

De Droomzolder

Vanaf € 435,00

Vanuit De Droomzolder kijkt u uit over de dijk, de Maas en de skyline van Rotterdam. Aan de droomtafel is plaats voor 8 à 10 personen. Ook beschikt de ruimte over een gezellige zithoek (‘opkamer’). Een ideaal plekje om even te ontspannen en van het unieke uitzicht te genieten.

De Hooizolder

Vanaf € 310,00

Deze vergaderruimte heeft een ronde tafel waar maximaal 6 personen kunnen aanschuiven voor een vergadering, meeting of zakelijke discussie. De intieme opzet van De Hooizolder zorgt meteen voor een vertrouwd en prettig gevoel.

De Inspiratiezolder

Vanaf € 380,00

Op de Inspiratiezolder kunnen maximaal 6 personen aan de robuuste hoge tafel plaatsnemen voor een bijeenkomst. Haal de stoelen weg voor een actieve meeting of presentatieruimte. Het uitzicht piept hier naar binnen en met alle ramen open is dit in de zomer ook een fijne plek.

De Tuinkas

Vanaf € 250,00

Deze bijzondere vergaderruimte bevindt zich midden in de prachtige tuin van De Rozenhof. Een ideale plek om in een ontspannen, groene omgeving te brainstormen of overleggen. Aan de lange tafel in de Tuinkas is plek voor 10 personen.

Dit zijn onze arrangementen

Vergaderen op De Rozenhof biedt vele mogelijkheden. Op deze pagina vindt u een indicatie van de verschillende arrangementen. Koffie, thee, water, fris, koekjes & fruit zijn standaard onderdeel van onze vergaderprijzen. Daarnaast staat er de gehele dag een gastvrouw of gastheer voor u klaar.